maanantai 18. tammikuuta 2016

Uusi vuosi

Vuosi 2016 on jo vauhdissa ja aika tuntuu vaan kuluvan niin hurjan nopeasti! Runkosarjaa on pelattu jo yli puolivälin ja joulun sijaan odotellaan nyt kevättä. Kauan odotetut kotikisat ovat myös jo takana ja ajatukset salibandyn osalta onkin taas suunnattu kokonaan seurajoukkueen hommiin. Arki täällä pyörii edelleen treenien, pelien ja työn parissa, eikä tekemisestä tosiaan yleensä ole puutetta. Onneksi on myös päiviä, kuten eilen, jolloin saa vain olla ja tehdä mitä huvittaa. Eilen se tarkoitti visiittiä Uppsalassa kaupunkikierroksen ja kahvittelun merkeissä. Aurinkokin päätti näyttäytyä kunnolla, joten päivä oli kaikin puolin hieno!

Viime vuosi oli uusia kokemuksia täynnä. Ensimmäiset pudotuspelit Ruotsissa, finaaliviikko ja huipennus Globenissa, valmistautuminen mm-kotikisoihin, Lapin viimeistelyleiri ja Tampereen mm-kisat. Salibandyn parissa siis riitti hienoja hetkiä vaikka joiltakin reissuilta jäi vielä hieman hampaankoloonkin. Hopea kotikisoista jäi todella harmittamaan, mutta kokonaisuudessaan tapahtuma oli siitä huolimatta hieno. Joukkue oli mitä mahtavin ja saimme nauttia pelaamisesta huikean kotiyleisön edessä. Sellaista tunnelmaa kuin finaalissa oli ei kyllä unohda ikinä! Kiitos vain siis kaikille paikalle saapuneille ja myös kaikille kotisohvilta meitä seuranneille :) Vieläkin kulkee kylmiä väreitä kun muistelee Hakametsän tunnelmaa!
Muutenkin elämään on mahtunut vuoden aikana aika lailla kaikenlaista. Aika täällä Västeråsissa on ollut tapahtumarikasta ja varsin opettavaista. Toisinaan on ollut hieman raskastakin mutta mukaan on mahtunut myös paljon upeita hetkiä, jotka eivät varmasti koskaan unohdu. Voi siis varmaan sanoa, että tähän asti ainakin on saatu sitä mitä täältä lähdettiin hakemaan... uusia kokemuksia niin pelikentiltä kuin elämästä muutenkin. Toivottavasti tämäkin vuosi tuo tullessaan yhtä paljon hienoja hetkiä niin urheilun parista kuin muutenkin... alkuvuosi ainakin alkoi lupaavasti kun saatiin heti Kippilän kanssa fiilistellä pikkuleijonien mm-kultaa bussissa matkalla Uumajaan. Saatettiin hieman pitää ääntä bussin takaosassa... ja oli meillä mukana tietenkin suomihuivikin! Ihan kivaa oli toki myös mennä harjoituksiin aiemmin kun Suomi oli juuri voittanut Ruotsin välierässä !!  Tästä on siis hyvä jatkaa vuotta 2016 eteenpäin!

1 kommentti: