torstai 3. joulukuuta 2015

MM-kisatunnelmissa

Tänään on se päivä kun nokka suunnataan kohti Tamperetta! Viimeistelyleiri on leireilty, akut ladattu ja kaikki valmiina. Huomenna päästään Hakametsässä tositoimiin kun pitkään odotetut mm-kotikisat pyörähtävät käyntiin! Aika makee fiilis! Toivottavasti moni löytää tiensä katsomoon kannustamaan meitä kohti mm-kultaa!

Hakametsä EFT turnauksen aikoihin


Viimeistelyleirillä oltiin Rovaniemellä hiomassa kuviot kuntoon ja ennen kaikkea viettämässä yhteistä aikaa. Parit lajitreenit, muuta mukavaa aktiviteettiä ja ihan vaan rentoutumista porukalla. Käytiin tietty moikkaamassa joulupukkia ja sen varmaan kaikki arvaa mitä me jouluksi toivottiin... ;)
Hyvä leiri, jonka jälkeen on voinut luottavaisin mielin odotella perjantaita ja pelien alkua!
Välipäivät vietin täällä kotona Suomessa lepäillen ja kevyesti treenaillen. Eilen pääsi pitkästä aikaa myös kotisaunaan! :) Tämä aamu on kulunut viimeisiä tavaroita pakatessa ja lähtöä odotellessa. Nyt onkin kohta jo aika hypätä autoon ja lähteä kohti Tamperetta. Tunnelmat ovat hyvät ja olo varsin etuoikeutettu. Ei ihan jokainen pelaaja kuitenkaan pääse peliurallaan kokemaan kotikisoja! Paljon on tehty töitä tämän eteen ja aika uskomattoman hienoa on kaiken jälkeen olla mukana siinä porukassa, joka saa Hakametsän kentälle astella.  Edessä on varmasti upea kokemus jota toivottavasti moni saapuu paikan päälle jakamaan meidän kanssamme!

Värit valittu kisatunnelmiin sopiviksi myös näissä ;)


Ei kai tässä muuta kuin Tampereelle ja mm-tunnelmiin! Nähdään siellä!! :)


P.s  Jos et ehdi Tampereelle, seuraa kultajahtia Yleltä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti