torstai 17. maaliskuuta 2016

In i bubblan


Se on kevät taas lähellä kun runkosarja on pistetty pakettiin ja pleijaripelit odottavat. Meidän osalta runkosarjan viimeinen peli pelattiin Umeåssa Dalenia vastaan viime sunnuntaina. Matkaan käytiin jo lauantaina ja bussissa oli pitkää reissua keventämään asetettu Melodifestivalen (euroviisu) teema. Matka taittui siis iloisissa tunnelmissa Conchitan ja Carolan seurassa ja ”mello” tietokilpailun merkeissä. Oma tietämys Ruotsin euroviisukappaleista ja esiintyjistä oli niinkin huimaa, että kokonaiseen yhteen kysymykseen olisin osannut vastata oikein. Onneksi kilpailtiin ryhmissä ja muilta jäseniltä homma luisti hieman paremmin! Illalla katseltiin Umeåssa hotellilla koko joukkueen voimin Ruotsin euroviisukarsintojen finaalia ja veikattiinpa tuleva edustajakin oikein! Seuraavana päivänä koitti itse peli ja vaikka se oli meille sinänsä sijoituksen kannalta merkityksetön, oli 5-2 voitto pleijareiden lähestyessä tärkeä tulos fiilistä ajatellen. Voitto alla on hyvä jatkaa eteenpäin!

Mellofest teema! Kuva (c) Rönnby Ibk


Matsin jälkeen seurattiin hallilla tietokoneen ruudulta kuka kenetkin playoffeihin vastustajakseen valitsee ja koska kukaan kärkijoukkueista ei meitä valinnut, jäimme neljänneksi sijoittuneelle Endrelle. "In i bubblan nu" totesi joku valintojen jälkeen ja sitten suunnattiinkin kotimatkalle.
Huomenna perjantaina polkaistaan sitten meidänkin osalta pleijarit käyntiin Gotlannin reissulla ja sulkeudutaan hetkeksi sitten siihen pleijarikuplaan. Pelitahti tiivistyy, kuten tunnelmakin ja mikäs sen hienompaa! Nyt nautitaan taas pleijaritunnelmasta ja vauhdikkaista peleistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti