lauantai 31. lokakuuta 2015

Syksyä VästeråsissaSyksy on saapunut ja pelejäkin on takana jo useampi. Kauden alku on joukkueellamme alkanut vaihtelevissa merkeissä. Pelit lähtivät käyntiin varsin nihkeästi tulosten valossa. Tekeminen peleissä ei missään nimessä ole ollut surkeaa mutta maalinteko ja tiukan matsin kääntö voittoon on tökkinyt. Viime viikonlopun selkeä voitto hallitsevasta mestarista Kais Morasta antoi kuitenkin uskoa siihen, että kun pysymme pelisuunnitelmassa ja teemme asiat huolella, alkaa voittoja ja pisteitäkin tulla. Pelejähän vielä riittää ja uskoa omaan tekemiseen.

Joukkuehenki täällä on alusta asti ollut mitä parhain ja uudet pelaajat ovat päässeet mukaan porukkaan mielestäni hyvin. Ihan kuten viime kaudellakin oli. Joukkuehenkeen panostetaan, se kävi selväksi täällä heti alkumetreillä ja sen todella tuntee. Kaverilta vieressä saa ja pitää vaatia. Hyvistä suorituksista muistetaan aina kehua ja jos jostain syystä ei oikein kulje, niin kaveri vierellä tsemppaa ja kannustaa jolloin tekeminen yleensä saadaan käännettyä parempaan.

Välillä muutakin kuin salibandyä...Joukkuehengen kohotusta naamiaisbileiden merkeissä :)


Pelien lisäksi aika kuluu työskennellessä ja syksyn väreistä nauttien. Vapaapäivinä on käyty ihmettelemässä syksyisiä maisemia Västeråsissa ja lähiympäristössä. Alla muutama kuva eräästä aurinkoisesta syyspäivästä J
Tänään onkin sitten taas juhlapäivä kun edessä on vieraspeli Uppsalaa vastaan. Viime viikonlopun voiton jälkeen saatiin alle hyvä treeniviikko ja nyt ollaan taas intoa ja voitontahtoa täynnä. Mikäs olisi sen parempaa kuin suunnata maajoukkuetauolle ja ensiviikon EFT turnaukseen voitto ja kolme pistettä alla. Ei muuta kuin kamoja pakkaamaan ja kohti Uppsalaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti