tiistai 8. syyskuuta 2015

Sveitsielämää :)

Niin se vaan aika hurahti ja viimeiset treenit vedettiin Suomessa pari viikkoa sitten. Odottavin, hieman haikein ja jännittynein tunnelmin matkustin uuteen elämään :) En oikein tiennyt mitä olisi pitänyt odottaa tai ajatella :) Ensi vaikutelmat ovat kuitenkin olleet todella hyvät :) ja maisemathan täällä ovat huikeat :)  Oma kotipaikkani sijaitsee noin 15 minuutin päässä Zugista ja on sellainen idyllinen maalaiskylä :)
 

Zug ja ZugerseeTässä näkymät kämppäni parvekkeelta :)


 
 Joukkueeseen olen päässyt myös jo tutustumaan ja tiiviisti olemme viettäneet aikaa yhdessä. Ihan ensimmäisten treenien jälkeen olikin jo aika hypätä tositoimiin ja suoraan harkkamatsiin :) BEO Cup oli heti saavuttuani ja kuulemma yllätimme kaikki siellä. Töitä on kuitenkin paljon tehtävänä! Joukkue on tosi ihana ja on ollut todella helppo tulla ulkomaalaisena pelaajana mukaan :) Kaikki ovat ottaneet hyvin vastaan ja tietenkin on hieman helpompaa kun ymmärtää ja puhuu itsekin vähän saksaa :)

Oikeastaan kaikki on alkanut todella säbäpainoitteisesti :) Viime viikonloppu kului kivasti leireillessä :) ensin perjantaina harjoitusottelu ja lauantaina kiipesimme koko joukkueen voimin Rigi-vuorelle :) Maisemat olivat kyllä melkoisen huikeat sieltä ylhäältä :) kuvat eivät edes tee oikeutta maisemille!

 
 
 


 Sunnuntaina leireily jatkui vielä itse salibandyn merkeissä :) Enää ei ole kovin kauan sarjan alkuun, jota kaikki odotavat jo innolla :) Toivottavasti salibandyn ohessa ehtisi vielä uudemman kerran vaeltamaan :) Alla vielä muutama kuva upeasta matkasta.

Bis bald Leute! :)

Krista

Sinne me mennään!


 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti