perjantai 14. elokuuta 2015

Paluu arkeen

Lomat on nyt mun osalta lomailtu ja Västeråsissa arki on
pyörähtänyt käyntiin. Reissu Suomeen sujui hienosti, oli ihanaa nähdä kavereita ja perhettä. Kahden viikon visiitti alkoi Eerikkilässä maajoukkueleirillä. Tunnelma oli leirillä hyvä ja kokonaisuudessaan tapahtumasta jäi kyllä tosi hyvä fiilis! Harjoitusten lomassa oli mukavasti aikaa myös vaihtaa kuulumisia tyttöjen kanssa.
Leirin jälkeinen viikko kuluikin sitten pitkälti kotimaisemissa maalla perheen kanssa, ohjelmassa oli muun muassa pihajuhlat ja mustikanpoimintaa! Tutut lenkkipolut ja visiitti vanhalla treenihallilla kuului asiaan tietty myös.


Ja pitihän se käydä moikkaamassa kavereitakin ennen tänne Västeråsiin tuloa! Kaupunkipäivä alkoi Niemisen Kristan kanssa Fazerilla jättiaamupalalla ja Pro/ex-pro tyttöjen kanssa nautittiin aurinkoisesta Helsingistä pikniktunnelmissa ulkona!
Nyt on ensimmäinen viikko uudistuneen joukkueen kanssa täällä Västeråsissa takana ja lajitreenitkin on saatu kunnolla käyntiin. Tunnelma tämän kauden joukkueesta on hyvä, uudet tulokkaat istuvat porukkaan heti! Treeneissä on vauhtia ollut ehkä järkeä enemmän, mutta niinhän se aina kesän jälkeen taitaa olla :) Tästä on hyvä jatkaa kohti kauden alkua. Ekat treenipelit starttaavat parin viikon päästä ja aika pianhan se kauden avauskin jo sitten tulee! Vähän kun vielä malttaisi odottaa!-Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti